O nama

Mi smo tim preduzetnika koji je 2015. godine zaplovio građevinsko-investicionim vodama, odlučni da zajedno sa našim kupcima izgradimo životne i poslovne prostore koji susreću i unapređuju potrebe, želje i svakodnevnicu savremenog čovjeka.

Naša kompanija i naša kultura je nastala tako što smo ujedinili znanja i profesionalna iskustva stečena višegodišnjim radom u oblastima građevinskog inženjeringa, projektnog i investicionog menadžmenta te biznis konsaltinga, ali i na čvrstim vrijednostima koja dijeli naš tim, a ona glase bezbjednost, kvalitet i integritet. Mi smo sigurni u jedno - stvaramo novu dimenziju gradnje i življenja.

Nedugo poslije, istrajnost u namjeri i predanost radu nas je doveo do početka ostvarivanja naših ciljeva, te u grad na Vrbasu donosimo novu dimenziju življenja u formi stambeno-poslovnog objekta u ulici Ranka Šipke. S ponosom stajemo iza svog prvog velikog projekta, detaljno isplaniranog na metodama koje su izdržale test vremena.

Iza naših imena stoje decenije rada na raznim projektima, a ispred Invest Tima cijela budućnost.

Budućnost gradnje i ulaganja u prostore vrijedne investiranja. Budućnost beskompromisne predanosti kvalitetu, sigurnosti i jedinstvenosti. Budućnost stvaranja nove dimenzije življenja zajedno sa vama.