О нама

Ми смо тим предузетника који је 2015. године запловио грађевинско-инвестиционим водама, одлучни да заједно са нашим купцима изградимо животне и пословне просторе који сусрећу и унапређују потребе, жеље и свакодневницу савременог човјека.

Наша компанија и наша култура је настала тако што смо ујединили знања и професионална искуства стечена вишегодишњим радом у областима грађевинског инжењеринга, пројектног и инвестиционог менаџмента те бизнис консалтинга, али и на чврстим вриједностима која дијели наш тим, а она гласе безбједност, квалитет и интегритет. Ми смо сигурни у једно - стварамо нову димензију градње и живљења.

Недуго послије, истрајност у намјери и преданост раду нас је довео до почетка остваривања наших циљева, те у град на Врбасу доносимо нову димензију живљења у форми стамбено-пословног објекта у улици Ранка Шипке. С поносом стајемо иза свог првог великог пројекта, детаљно испланираног на методама које су издржале тест времена.

Иза наших имена стоје деценије рада на разним пројектима, а испред Инвест Тима цијела будућност.

Будућност градње и улагања у просторе вриједне инвестирања. Будућност бескомпромисне преданости квалитету, сигурности и јединствености. Будућност стварања нове димензије живљења заједно са вама.